amiey's FotoPage

By: amiey ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 28-Nov-2007 17:29 Email | Share | | Bookmark
My Wedding Day

Inai tangan
Inai tangan yang dah siap
Inai kaki
View all 6 photos...
Alhamdulillah, amiey selamat diijabkabulkan dgn Mr Shah pada 10th November 2007. Majlis pula dibuat pada 24th November 2007 di Taman Intan, Sungai Petani, Kedah. We all sampai SP on 23rd November around 12.30pm. After lunch and zohor, Shah terus teman amiey pi kedai Pusat Andaman Fatimah untuk berinai. Masa tu looking forward jugak sebab tak pernah berinai ni. The last time amiey buat when i was small. Dah tak ingat camna feeling excited tu.

Nama mak andam tu Kak Sue. Dia la yg draw pattern kat tangan and kaki. Nampak simple jer. Tapi i know it is not easy esp kalau nak buat sendiri. Mesti jadi entah apa-apa nanti.

Lama jugak berinai ni. It took me almost 2 hours jugak. Well, let's make it 3 lah. Sebab nak tunggu dry dulu. My Shah la sabar. Tunggu jer. Rasa sweet sgt. I know he was tired. Ye lah dia keje the day before, balik keje terus balik SP. Dia siap tido lagi kat kedai tu. Thanks, baby sayang. I really appreciate it.

Masa dok tunggu inai to dry, my family from KL baru sampai kat Park Avenue Hotel. Dekat jer ngan tempat andaman ni. After berinai tu, we all singgah hotel sat pi jenguk depa nie.

Malam tu pulak berinai jari pulak. Yang nie Kak Yan yang handle. Seronok gak masa tu. We all dok dalam bilik sebab tak nak budak-budak kaco. Again, my dear Shah ada kat tepi teman me berinai. i luv u la, baby! Oh! depa suruh Shah pakai inai kat 3 jari, tapi dia tak nak sebab nanti segan org kat opis nampak.

Malam tu we all balik Park Avenue Hotel, tido kat Business Executive room. Amiey tido ngan inai kat jari. Nasib baik twin beds, so tak de la seksa Shah nak tido.

Rasa excited sgt nak bersanding besok nye.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net